Uutta kosmetiikkaa kesähipiälle + ARVONTA!

Muistatteko kun kirjoitin tämän postauksen ikävistä maksaläiskistäni ja auringolta suojautumisesta. Aika pian tuon jälkeen sain Janssen Cosmeticsilta yhteistyön merkeissä pari tuotetta testattavaksi - Face Guard Plus SPF 30 aurinkosuojan kasvoille ja Detox Formula -kevytemulsion kasvojen ihoa uudistamaan ja maksaläiskiä vaalentamaan.

Saksalainen Janssen Cosmetics oli minulle täysin uusi tuttavuus, mutta heidän tuotteet vaikuttivat ensitutustumisen perusteella lupaavilta. Pääsääntöisesti kauneushoitoloissa myytävissä tuotteissa yhdistyy apteekkikosmetiikan laatu ja puhtaus sekä laatukosmetiikan hemmottelevuus. Olen nyt käyttänyt molempia tuotteita noin kuukauden ajan ja näyttää siltä, että tuotteet ovat tulleet ihonhoitopakkiini jäädäkseen.


Face Guard SPF30 & Detox Formula


Ihoni tämän hetkisen tilanteen ja haasteet (pigmenttimuutokset) huomioiden Janssen Cosmeticsin asiantuntija suositteli minulle päivittäiseen käyttöön Face Guard SPF 30 -aurinkosuojatuotetta. Tuotetta kuvataan näin: "Täysin öljytön tuote sopii hyvin kosteusvoiteen alla käytettäväksi ja on kevyt koostumukseltaan. Tuote sisältää mm. Ectoinia, joka on tehokas suoja auringon aiheuttamaa vanhenemista vastaan."

Olen laittanut  Face Guardia aina aamuisin puhtaalle pestylle iholle. Sen päälle olen laittanut päivävoidetta ja sillä on ollut pohja valmis. Yleensä pohjan päälle tulee vielä ihon sävyä tasoittavaa CC-voidetta, jossa myös on suojakerroin 30, ja näin on perusmeikkipohja valmis.

Päivittäinen aurinkosuojatuotteen käyttö on vaikuttanut eniten siihen, että herkille ihoalueille - huultenympärys, poskipäät ja silmienympärys - , joihin viime kesänä raskaana ollessani tuli uusia maksaläiskiä, ei ole tullut niitä tänä kesänä vaikka olen ollut auringossa p a l j o n. Paljon enemmän kuin pitäisi. Otsa on minulla kriisialue numero 1, mutta sen maksaläiskiä ei pidä poissa mikään muu kuin totaalisuojautuminen auringolta. Otsan viivakoodisto on yhtä lailla näkyvissä ja tumma kuin aiempinakin kesinä. Janssen Cosmeticsin valikoimassa on Fair Skin -ihonhoitosarja, josta löytyy kattavasti tuotteita maksaläiskien vaalentamiseen, mutta niiden käyttäminen kesäaikaan on lähes ajanhukkaa. Tehokkaampia vaalennus- ja hoitovoiteita kannattaa ryhtyä käyttämään vasta syksymmällä, kun iho ei enää altistu auringolle samoin kuin kesällä.
Toinen käyttämäni tuote, Detox Formula on myös päivä/yövoiteen alla käytettävä kevytvoide, jolla on ihoa vaalentava ja raikastava vaikutus. Tuotteesta sanottua: "Detox Formula on tämän vuoden Trend Edition -uutuus. Tuote uudistaa ja raikastaa kalpean ja väsyneen ihon. Voiteella on maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia vaalentava vaikutus. Detox taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja palauttaa ihon nuorekkaan heleyden."

Tätä tuotetta olen puoletsaan laittanut iholle yötä vasten ennen yövoiteen levittämistä. Kevyt ja miedon tuoksuinen voide imeytyy iholle hyvin ja on miellyttävä käyttää. Saatavilla on myös täyteläisempi Detox Cream, joka soveltuu nimenomaan yövoiteen tapaan käytettäväksi. Luulenkin, että tuotteiden (Face Guard ja Detox Formula) yhteiskäyttö on pitänyt maksaläiskät ja pigmenttimuutokset lähes loitolla.

Janssen Cosmeticsin tuotevalikoima on parhaiten esillä heidän verkkokaupassaan, jossa mm. eri ihotyypeille tarkoitettuihin tuotelinjoihin ja aurinkosuojatuotteisiin voi tutustua rauhassa.
Lukijoideni iloksi sain kesäkelejä silmällä pitäen arvottavaksi aurinkosuojatuotepaketin. Sun-tuotepaketti sisältää Sun Shield 30 -aurinkosuojavoiteen sekä After Sun Lotion -voiteen auringonoton jälkeen levitettäväksi.

Osallistut kesäarvontaan kertomalla,
Mikä on Sinun suurin ihonhoitohaaste? Mihin ihonhoito-ongelmaan etsit ratkaisua?
Vastaa kommenttikenttään viimeistään pe 27.6.2014, niin olet mukana aurinkosuojatuotepaketin arvonnassa.
Muistathan jättää myös toimivan sähköpostiosoitteen, kiitos!

Voittajan julkistuksen ohessa kauneusalan ammattilainen vastaa lukijoideni ihonhoito-ongelmiin ja suosittelee niihin sopivia kotihoitotuotteita. Wau!

Sun-tuotepaketti luvassa voittajalle (tuotepaketin arvo n. 80€)

Sun Shield SPF 30 -aurinkosuoja sopii käytettäväksi kasvoilla ja vartalolla. Tuote antaa erinomaisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sopii myös herkkäihoisille. After Sun Lotion taas rauhoittaa ja viilentää ihoa auringontoton jälkeen. Tuotteen sisältämä aloe vera kosteuttaa ihoa, hevoskastanja ennaltaehkäisee turvotusta, panthenol rauhoittaa ja karitevoi hoitaa.


Onnea arvontaan kaikille ja aurinkoista juhannusta!
SS30 kommenttia

 1. Minulla on rohtunet huulet! Olen kokeillut todella paljon eri tuotteita, sekä yrittänyt myös olla kokeilematta. Ja tehnyt myös allergiatestin. Eli rohtuneisiin huuliini etsin ratkaisua!
  voilooa@gmai.com

  VastaaPoista
 2. Raskausaikana minulle puhkesi paha akne ja nyt muistona on aknearvet. Ei pahat, mutta poskien iho näyttää sellaiselta ryppyiseltä. Mikä olisi hyvä voide arpien hoitoon herkkäihoiselle? nanssu83@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Minä kärsin myös maksaläiskistä. Kasvoihin niitä ei juurikaan tule, mutta kaulalla on aika isoja pigmenttimuutoksia :(
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Olen 26-vuotias esikoista odottava ja havahduin tuossa alkuvuonna,että tokkopa olisi pahitteeksi suojautua aurinkoa vastaan ensimmäistäkertaa elämässäni tänäkesänä!

  Äidiltäni perityt maksaläiskät ovat alkaneet hiipiä iholleni,poskesta löytyy haalea jälki ja käsivarsista useampikin.
  mona.riikka@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihoni kuivuus on todellinen ongelma, väliaikaisesti saan apua kosmetogi-käynneistä, mutta itse en ole löytänyt pysyvää ratkaisua kotikonstein. Tai sitten pitäisi vaan yrittää vielä enemmän =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Rasvainen iho ja finnit. Ja olen pian 35. Aivan hävettää,iho on välillä kuin teinillä. Ruokavalio auttaa mielestäni huonosti, joten ei ole itse keksinyt ongelmaani syytä.
  Kirmiina@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Minun ongelmana on todella herkästi palava kasvojen iho. Joudun käyttämään kesällä reippaasti aurinkorasvaa, joka puolestaan ruokkii kaikki finnit innolla esiin...
  poksinmatkamaailmaan@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Suurimpana ongelmana tällä hetkellä ihon paikoittainen rasvaisuus. Erityisesti kasvojen t-alueella.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 9. Mulla on melko haastava sekaiho. Jokseenkin tosi kuiva, mutta tavallaan taas rasvainen! T-alue se haastavin joka myös kukkii :(

  emmihonkan@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Itsellänin on ongelmana rasvainen iho ja minulla on aikuisiän aknekin riesana.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 11. Rasvainen iho kasvoissa ja kuiva muualla. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Vanheneva iho:( Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihoni on pintakuiva ja punoittaa herkästi.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Minulla rasvoittuu t-alue ja varsinkin leuka on tosi rasittava. Kukkii ja punoittaa, aina, vaikka tekisi mitä :( vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 15. pintakuiva iho!

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 16. Kuivaakin kuivempi iho poskipäissä. :( Vuosia olen etsinyt siihen apua, vielä ei ole ihmetuotetta löytynyt. Kesällä tilanne on hieman parempi, talvella yksi katastrofi.

  jenksuli81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Atooppinen iho ja punoitusta. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Atooppisen kuiva iho, joka rasvoittuu ja kiiltää silti aina! Argh!

  xeve@hotmail.fi

  VastaaPoista
 19. Pintakuiva hieman atooppinen iho. jenni(at)jenni.fi

  VastaaPoista
 20. Otsa ja nenä kiiltävät. Edes ihotautilääkäriltä en saanu apua tähän ongelmaan.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Atooppinen iho ja ihon punoitus herkästi
  kristapasm(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Suurin haaste on pitää iho näpyttömänä. Joko sitä rasvaa liikaa tai liian vähän...Tiedän että ruokavaliollakin on osuutta asiaan.
  kamuli1@netti.fi

  VastaaPoista
 23. Ongelmana kuiva iho, joka palaa herkästi auringossa. Lomamatkalle ostin mukaan aurinkokapseleita ja en palanut niinkuin aina ennen kesäisin. Tiedä sitten, oliko apu noissa kapseleissa vai jossain muussa..
  inka.hall6@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Minulla ongelmana on suuret ja näkyvät ihohuokoset, sekä pienenpienet lähes huomaamattomat ärsyttävät mustapäät poskissa ja leuassa.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Couperosa-tyyppinen iho...
  janttarainen(AT)luukku.com

  VastaaPoista
 26. Tummat silmänaluset on pysyväisongelma, onneksi kesän myötä päivetys vähän parantaa tilannetta.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 27. herkkä iho...
  emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 28. Pintakuiva iho, kasvot reagoivat myös herkästi esim. lämpötilanvaihtelulle
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Tummat silmäaluset ja kuiva iho.

  VastaaPoista
 30. Mulla on yhä akne, joskin onhan se onneksi paljonkin rauhoittunut aiempaan verrattuna. Iho silti kiiltelee usein, ja toisaalta kuivuu herkästi. Ihoni on myös juuri tätä tavallisinta tyyppiä näillä korkeuksilla - vaalea, ei rusketu, palaa herkästi.
  thlaspi ät gmail dot com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3